Historiek

Waarom een nieuwe dansschool (dansclub) in Stekene...

Na jarenlange omzwervingen van Gent, Eeklo en Puurs vonden Conny en Dirk dat de tijd was aangebroken om het gebrek aan een Dansclub in Stekene aan te pakken.
Na enkele dagen/weken brainstormen stond er al een naam op papier "Dansclub Stekene Danst" en was de locatie bekend "OC Boudelo", te Klein-Sinaai.
De intentie was om een dansclub op te richten waar gezelligheid een belangrijke factor zou zijn, het zou niet de bedoeling zijn om sterdansers op te leiden maar gewoon om in de beginfase de dansen aan te leren waarmee je op elk feestje of party kan uitpakken, maar toch met de mogelijkheid om in de volgende jaren door te stromen naar ballroom.
Hun toenmalige lesgevers in Puurs waren afkomstig van Moerbeke en Wachtebeke, zij waren bereid om het project mee op te starten.
De inschrijvingen stroomden binnen en al snel moest een limiet worden gesteld wat betreft het aantal deelnemers, ook het 2e dansjaar werden alle plaatsen ingevuld.
Dansclub Stekene Danst had de start niet gemist en ondertussen is het een begrip in de regio.
De gemoedelijke sfeer en de moderne dansvariaties blijken de grote troef van de dansclub te zijn.

Ben je dus op zoek naar een dansclub in de directe omgeving waar de lessen in een gemoedelijke sfeer worden gegeven, begin dan nu je schoenen te poetsen om aan een nieuw avontuur te beginnen!

Dansclub Stekene Danst is er alvast klaar voor.

(In juni 2018 werd de locatie door de gemeente Stekene grondig gerenoveerd, zodoende dat OC Boudelo beschikt over nieuwe moderne LED-verlichting en een uitstekende dansvloer in parket.)

- Dansschool of dansclub...
- Wij hanteren de kwaliteit van een dansschool en de sfeer van een dansclub.
Back to Top